Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Wolkenplafond

Neem contact met ons op

Een wolkenplafond is een uniek plafondsysteem met de print van een rustgevend wolkendek. Het plafond is verkrijgbaar als spanplafond met een opdruk zo groot als uw gehele plafond óf geïntegreerd binnen een bestaand systeemplafond met verlichte ledpanelen. Welke vorm u ook kiest: wolken op uw plafond creëren een unieke sfeer in het interieur van uw woning of bedrijf. Het verhoogt het woon- of werkcomfort en zorgt voor een ontspannen omgeving. Kortom: een wolkenplafond is een echte sfeermaker.

Een prachtig wolkenplafond op maat gemaakt

Hollandplafond uit Woerden, in de omgeving van Utrecht, kan op elk spanplafond een print of afbeelding naar keuze afdrukken. In ons aanbod vindt u zo ook de mogelijkheid voor een compleet plafond met de opdruk van een blauwe lucht met wolken. Het is mogelijk om te kiezen uit onze standaard designs voor een wolkenplafond, maar u kunt uiteraard ook uw eigen idee aanleveren. Wij ontwerpen de wolken voor op uw plafond graag op maat. Het wolkenplafond bestaat verder uit een speciaal kunststof doek dat strak wordt gespannen, waardoor het plafond perfect en naadloos plafond wordt afgeleverd. Plaatsen kan overigens bijna altijd binnen één dag.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Vraag een offerte aan

Wilt u ook wolken op uw plafond laten plaatsen? Schakel dan onze experts in voor het realiseren van een wolkenplafond op maat. Bekijk bij de impressies om inspiratie op te doen en neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 0348 – 751 323 of door een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?