Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Wolkenplafond

Neem contact met ons op

Een wolkenplafond is een uniek plafondsysteem met de print van een rustgevend wolkendek. Het plafond is verkrijgbaar als spanplafond met een opdruk zo groot als uw gehele plafond óf geïntegreerd binnen een bestaand systeemplafond met verlichte ledpanelen. Welke vorm u ook kiest: een plafond met wolken creëert een unieke sfeer in het interieur van uw woning of bedrijf. Het geeft bewoners of medewerkers een natuurlijke werkomgeving met een fris en ontspannen gevoel. Kortom: een wolkenplafond is een echte sfeermaker. Een plafond met wolken is in een bestaand systeemplafond te installeren of, binnen een dag, door Hollandplafond als spanplafond te monteren.

Een prachtig wolkenplafond op maat gemaakt

Hollandplafond uit Woerden, in de omgeving van Utrecht, kan op elk spanplafond een afbeelding naar keuze afdrukken. De keuze voor een compleet plafond met de opdruk van een blauwe lucht met wolken is ideaal als wolkenplafond. Voor het beste resultaat beschikken we over enkele mooie standaard designs – of u levert zelf uw idee bij ons aan. We ontwerpen uw plafond met wolken graag op maat. Een spanplafond wordt door ons naadloos en vlak onder uw bestaande plafond gemonteerd. Het wolkenplafond bestaat uit een speciaal kunststof doek dat strak wordt gespannen en zo een perfect vlak plafond realiseert. We leveren volledig op maat gemaakte, kwalitatief hoogwaardige spanplafonds voor elk interieur, zowel voor particulieren als bedrijven. Plaatsen kan bijna altijd binnen één dag. Bovendien vermindert een akoestisch plafond galm en geluidsoverlast doordat het geluiden zeer goed absorbeert.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies voor een plafond met wolken

We helpen u graag om zo’n plafond te realiseren, in de vorm van een compleet spanplafond of losse ledpanelen voor integratie in een standaard systeemplafond. De verlichting van ledpanelen is bijna niet van normaal daglicht te onderscheiden en biedt daarmee een perfecte oplossing in donkere ruimtes. Voor een strak en naadloos plafondsysteem en plafond met wolken bent u bij Hollandplafond aan het juiste adres. Kijk bij de impressies voor enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 voor meer informatie over onze wolkenplafonds of een vrijblijvende offerte op maat.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?