Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Hoogwaardige spanwanden op maat

U wilt graag strakke, perfect afgewerkte wanden in uw huis of bedrijf, dan bieden onze spanwanden de oplossing. Hollandplafond plaatst hoge kwaliteit spanwanden die wij op maat plaatsen en geheel aanpassen aan uw wensen. Onze spanwanden monteren wij in ieder type ruimte en interieur. Van strak tot klassiek of tijdloos, en dat vaak al binnen 1 dag! We kunnen zelfs u favoriete afbeeldingen laten printen op onze spanwanden.

Spanwanden passen zoals gezegd in ieder type ruimte. Ook in uw badkamer, keuken of slaapkamer. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om nieuwbouw of juist bij een renovatie of verbouwing. Wij leveren spanwanden in allerlei soorten, kleuren en akoestiek. Extra bijzonder is het laten bedrukken van onze spanwanden, met uw zelfgekozen print of foto! Ideaal voor een kinderslaapkamer of juist met de huisstijl van uw bedrijf.

Wilt u uw spanwanden laten afwerken met speciale verlichting, luidsprekers, ventilatierooster of sierlijsten? Geen probleem! Wij stellen samen met uw input de ideale spanwand samen. Onze wanden zijn tevens geschikt in vochtige ruimtes. Het materiaal is vochtwerend, verkleurt niet, heeft geen blaasvorming en zal nooit scheuren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw woning of pand.

Voordelen plaatsen spanwanden bij Hollandplafond:
– Print mogelijk
– Verlichte spanwanden
– Vlekkeloze afwerking
– Tot 5.10 meter breedte naadloze montage
– Montage zonder rommel en minimale hinder
– Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding

 

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?