Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Geluidsabsorberend plafond

Neem contact met ons op

Een geluidsabsorberend plafond is een uitstekende manier om geluidsoverlast en galm in een ruimte tegen te gaan. Door middel van geluidsisolatie heeft u minder last van contactgeluiden en profiteert u van een optimale akoestiek in de ruimte. Het plafond is voorzien van een extra laag met stilstaande lucht en een geluiddempende mat, wat zorgt voor geluidsabsorptie. Daaronder wordt ter verfraaiing een spanplafond aangebracht, met een mooie, strakke afwerking als resultaat.

Hoe werkt een geluidsabsorberend plafond?

Een plafond met geluidsabsorptie werkt omdat het is voorzien van minuscule openingen die voor het oog niet zichtbaar zijn, maar de aanwezige geluiden in een ruimte wél absorberen. Zo krijgen geluidsgolven geen kans om via de wanden en het plafond te reflecteren. Op die manier vermindert galm en verbetert de akoestiek in de ruimte met een geluidsabsorberend plafond. Om dit te realiseren wordt er een kunststof doek met speciale profielen vlak onder uw bestaande plafond vastgemaakt en opgespannen, ook wel een spanplafond. Het resultaat is een perfect vlak en strak oppervlak, waardoor uw ruimte er weer als nieuw uitziet. Voor extra geluidsabsorptie plaatsen we, indien gewenst, nog een extra isolerende laag met akoestische bekleding tussen het spanplafond en het bestaande plafond.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Zorg voor goede geluidsisolatie dankzij een plafond met geluidsabsorptie

Een plafond met geluidsabsorptie is door Hollandplafond uit Woerden, vlak bij Utrecht, vrijwel altijd binnen één dag geïnstalleerd. Zo geniet u nog dezelfde dag van optimale contactgeluidsisolatie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van een geluidsabsorberend plafond of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 of door een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com en leer meer over de voordelen van een plafond met geluidsabsorptie van onze ervaren medewerkers.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?