Impressie van kantoor met spanplafond

Geluidsabsorberend plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Plafond dat geluid absorbeerd

  Een geluidsabsorberend plafond is een uitstekende manier om geluidsoverlast en galm in een ruimte tegen te gaan. Door middel van geluidsisolatie profiteert u van een optimale akoestiek in de ruimte. Het plafond is voorzien van een extra laag met stilstaande lucht en een geluiddempende mat, wat zorgt voor geluidsabsorptie. Daaronder wordt ter verfraaiing een spanplafond aangebracht, met een mooie, strakke afwerking als resultaat. Laat de specialisten van Hollandplafond in Woerden geluidsabsorberende plafondplaten plaatsen voor een geluidsabsorberend plafond.

  Vraag een offerte aan

  Hoe werkt een geluidsabsorberend plafond?

  Een plafond met geluidsabsorptie werkt omdat het is voorzien van minuscule openingen die voor het oog niet zichtbaar zijn, maar de aanwezige geluiden in een ruimte wél absorberen. Zo krijgen geluidsgolven geen kans om via de wanden en het plafond te reflecteren. Op die manier vermindert galm en verbetert de akoestiek in de ruimte met een geluidsabsorberend plafond. Om dit te realiseren wordt er een kunststof doek met speciale profielen vlak onder uw bestaande plafond vastgemaakt en opgespannen, ook wel een spanplafond met geluidsabsorberende plafondplaten. Het resultaat is een perfect vlak en strak oppervlak, waardoor uw ruimte er weer als nieuw uitziet. Voor extra geluidsabsorptie plaatsen we, indien gewenst, nog een extra isolerende laag met akoestische bekleding tussen de geluidsabsorberende plafondplaten.

  Impressie van badkamer met spanplafond met verlichting

  Zorg voor goede geluidsisolatie

  Een plafond met geluidsabsorptie is door Hollandplafond vrijwel altijd binnen één dag geïnstalleerd. Zo geniet u nog dezelfde dag van optimale geluidsisolatie. Kies daarom voor een geluidsabsorberende plafond. Bekijk ook zeker onze impressies en ontdek wat bij uw situatie van toepassing is.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323