Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Geluidsabsorberend plafond

Neem contact met ons op

Een geluidsabsorberend plafond is een uitstekende manier om geluidsoverlast en galm in een ruimte tegen te gaan. Ook is het mogelijk om een nieuw geluidsabsorberend spanplafond te voorzien van geluidsisolatie. Dat is een extra laag met stilstaande lucht en een geluiddempende mat, met daaronder ter verfraaiing een spanplafond. Zo vermindert geluidsoverlast van boven aanzienlijk en neemt uw woon- of werkgenot direct toe. We helpen u daarom graag de geluidsoverlast door contactgeluiden tegen te gaan en zorgen met een geluidsabsorberend plafond meteen voor optimale akoestiek in de ruimte waar het plafond met geluidsabsorptie wordt geplaatst. Misschien wel het mooiste van alles: een geluidsabsorberend plafond is meer dan een middel tegen geluidsoverlast. Het is namelijk ook visueel een zeer strakke afwerking van uw ruimte.

Een geluidsabsorberend plafond laten plaatsen

Een plafond met geluidsabsorptie werkt doordat het is voorzien van minuscule openingen die voor het oog niet zichtbaar zijn, maar de aanwezige geluiden in een ruimte daardoor wél absorberen. Zo krijgen geluidsgolven geen kans om via de wanden en het plafond te reflecteren. Op die manier vermindert galm en verbetert de akoestiek in de ruimte met een geluidsabsorberend plafond. Een akoestisch spanplafond is een kunststof doek dat met speciale profielen vlak onder uw bestaande plafond wordt vastgemaakt en opgespannen. Het resultaat is een perfect vlak en strak oppervlak, waardoor uw ruimte er weer als nieuw uitziet. Voor geluidsisolatie plaatsen we, indien gewenst, nog een extra isolerende laag tussen het spanplafond en het bestaande plafond.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Zorg voor goede geluidsisolatie dankzij een plafond met geluidsabsorptie

Een plafond met geluidsabsorptie is door Hollandplafond uit Woerden, in regio Utrecht, vrijwel altijd binnen één dag te installeren. Zo geniet u nog dezelfde dag van optimale contactgeluidsisolatie. Een akoestisch spanplafond brengen we naadloos aan voor het mooiste resultaat. Wilt u graag spotjes of andere verlichtingselementen in het plafond behouden of laten aanbrengen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Ook ventilatieroosters en luidsprekers zijn perfect te integreren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor geluidsisolerende spanplafonds of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?