Impressie spanplafond in woonkamer met verlichting

Akoestische bekleding plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Akoestische bekleding voor het plafond

  Met akoestische bekleding voor uw plafond, ter vervanging van panelen, zorgt u voor goede geluidsisolatie in uw pand in Gouda of omgeving. Het is een simpele oplossing om galmen en echo’s te verminderen. Hollandplafond uit Woerden spant een kunststof doek onder het bestaande plafond, met behulp van een frame. Het resultaat is een strak en naadloos plafond in uw pand in regio Gouda met uitstekende akoestische eigenschappen; enkel door panelen te vervangen door simpele bekleding.

  Vraag een offerte aan

  Akoestische bekleding in plaats van panelen voor het plafond van uw pand

  Onze akoestische bekleding heeft verschillende voordelen ten opzichte van panelen voor het plafond van uw pand. Zo is het kunststof doek dat we gebruiken sterk en bestand tegen vocht, scheuren en verkleuringen. Hierdoor kunt u de bekleding ook prima in vochtige ruimtes toepassen, zoals de badkamer. In de keuken levert het ook voordelen op, want hier profiteert u van een plafond dat niet snel vies wordt. Wilt u de akoestiek in uw horeca verbeteren? Ook dan is akoestische bekleding voor uw plafond de perfecte oplossing!

  Impressie van badkamer met spanplafond met verlichting

  Bekleding voor uw plafond én wanden met optimale geluidsisolatie

  Naast akoestische bekleding voor uw plafond, ter vervanging van de panelen in uw pand, bieden we ook bekleding voor wanden. Op die manier kunt u uw hele interieur dezelfde strakke inrichting geven. Bovendien zorgt u zo voor optimale geluidsisolatie.

  547 A8503 Pano

  Neem contact met ons op bij interesse in akoestische bekleding

  Wilt u akoestische bekleding, in plaats van panelen, aan uw plafond aan laten brengen en woont u in de omgeving van Gouda? Schakel dan Hollandplafond in! Wij realiseren naadloos afgewerkte plafonds voor zowel woningen als bedrijven. Neem contact met ons op als u akoestische bekleding wenst.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323