Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische bekleding voor het plafond

Neem contact met ons op

Met akoestische bekleding, zoals panelen, voor uw plafond zorgt u voor goede geluidsisolatie in uw pand in Gouda of omgeving. Het is bovendien een simpele oplossing om galmen en echo’s te verminderen. Hollandplafond uit Woerden spant namelijk een kunststof doek onder het bestaande plafond, met behulp van een frame. Het resultaat is een strak en naadloos plafond in uw pand in regio Gouda met uitstekende akoestische eigenschappen; enkel door simpele bekleding, in plaats van panelen, aan te brengen.

Akoestische bekleding in plaats van panelen voor het plafond van uw pand in regio Gouda

Onze akoestische bekleding heeft verschillende voordelen ten opzichte van panelen voor het plafond van uw woning in de omgeving van Gouda. Zo is het kunststof doek dat we gebruiken sterk en bovendien tegen vocht, scheuren en verkleuringen bestand. Hierdoor kunt u de bekleding ook prima in vochtige ruimtes, zoals de badkamer toepassen. In de keuken levert het ook voordelen op, want hier profiteert u van een plafond dat niet snel vies wordt. Het is dus zeker verstandig om door ons een spanplafond te laten plaatsen.

Bekleding voor uw plafond én wanden met optimale geluidsisolatie

Naast akoestische bekleding voor uw plafond, dat panelen in uw pand in Gouda uitstekend kan vervangen, bieden we ook bekleding voor wanden. Op die manier kunt u uw hele interieur dezelfde strakke inrichting meegeven. Bovendien zorgt u zo voor optimale geluidsisolatie. Daarnaast kunnen we allerlei zaken in de akoestische bekleding voor uw plafond wegwerken. Denk daarbij aan speakers, ventilatieroosters en ledverlichting.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u akoestische bekleding, in plaats van panelen, aan uw plafond aan laten brengen en woont u in de omgeving van Gouda? Schakel dan Hollandplafond in! Wij realiseren naadloos afgewerkte plafonds voor zowel woningen als bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Bel hiervoor naar 0348 – 751 323. We zijn u graag van dienst!

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?