Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische bekleding voor het plafond

Neem contact met ons op

Met akoestische bekleding voor uw plafond, ter vervanging van panelen, zorgt u voor goede geluidsisolatie in uw pand in Gouda of omgeving. Het is een simpele oplossing om galmen en echo’s te verminderen. Hollandplafond uit Woerden spant een kunststof doek onder het bestaande plafond, met behulp van een frame. Het resultaat is een strak en naadloos plafond in uw pand in regio Gouda met uitstekende akoestische eigenschappen; enkel door panelen te vervangen door simpele bekleding.

Akoestische bekleding in plaats van panelen voor het plafond van uw pand

Onze akoestische bekleding heeft verschillende voordelen ten opzichte van panelen voor het plafond van uw pand. Zo is het kunststof doek dat we gebruiken sterk en bestand tegen vocht, scheuren en verkleuringen. Hierdoor kunt u de bekleding ook prima in vochtige ruimtes toepassen, zoals de badkamer. In de keuken levert het ook voordelen op, want hier profiteert u van een plafond dat niet snel vies wordt. Wilt u de akoestiek in uw horeca verbeteren? Ook dan is akoestische bekleding voor uw plafond de perfecte oplossing!

Bekleding voor uw plafond én wanden met optimale geluidsisolatie

Naast akoestische bekleding voor uw plafond, ter vervanging van de panelen in uw pand, bieden we ook bekleding voor wanden. Op die manier kunt u uw hele interieur dezelfde strakke inrichting geven. Bovendien zorgt u zo voor optimale geluidsisolatie.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons op bij interesse in akoestische bekleding

Wilt u akoestische bekleding, in plaats van panelen, aan uw plafond aan laten brengen en woont u in de omgeving van Gouda? Schakel dan Hollandplafond in! Wij realiseren naadloos afgewerkte plafonds voor zowel woningen als bedrijven. Neem contact met ons op als u akoestische bekleding wenst.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323