Keuken met spanplafond en verlichting

Spanplafond Bodegraven

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Een spanplafond in regio Bodegraven

  Wilt u een spanplafond in uw woning in regio Bodegraven? Dan regelt Hollandplafond uit Woerden dit graag voor u. Onze spanplafonds hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaan jaren mee. Bovendien leveren we altijd een strak en naadloos resultaat af. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

  Vraag een offerte aan

  Een spanplafond op maat voor uw woning

  Een spanplafond kan al in één dag gemonteerd worden in uw woning. Dit type plafond is namelijk een kunststof doek die, met minimaal hoogteverlies, over een profiel wordt gespannen. Het doek wordt volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we er onder andere luidsprekers, ventilatieroosters en verlichting in verwerken. Daarnaast is het materiaal vochtbestendig, scheurt het niet en vlekt het ook niet. Hierdoor is een spanplafond voor diverse ruimtes van uw woning in Bodegraven geschikt. We kunnen het plafond bijvoorbeeld monteren in de badkamer, de woonkamer of in de keuken. Maar ook voor bedrijfspanden zijn onze plafonds uitstekend toe te passen.

  Impressie van kantoor met spanplafond

  Profiteer van een strak plafond én verbeterde akoestiek

  Als u een spanplafond laat monteren in uw woning, profiteert u niet alleen van een strak eindresultaat. U geniet ook van betere akoestiek in de ruimte, waardoor uw woongenot toeneemt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over ons bedrijf? Of wilt u een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78