Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische wanden

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar akoestische wanden om de akoestiek te verbeteren? Dan laat u het best een akoestische wand plaatsen door Hollandplafond uit Woerden, tussen Gouda en Utrecht. Akoestische wanden nemen de galm in een ruimte direct weg, waarmee het leef- en werkcomfort in een woning of kantoor enorm toeneemt. Ook bieden akoestische wanden een visueel zeer strakke afwerking, zonder oneffenheden of andere onregelmatigheden. De wand wordt gespannen op een profiel en absorbeert daarna het geluid in de ruimte, waardoor de akoestiek verbetert en de ruimte veel minder hol klinkt. Bovendien is het mogelijk om bij het plaatsen een isolatielaag achter de akoestische wand aan te brengen, voor een direct lager energieverbruik. Ook is dit type wand geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

De voordelen van akoestische wanden

Een akoestische wand bestaat uit een kunststof doek dat bij het plaatsen op een profiel over uw wanden wordt gespannen. Hollandplafond gebruikt daarvoor een extra geluidsisolerende laag die het geluid in de ruimte absorbeert. Een akoestische spanwand wordt naadloos aangebracht, waardoor uw wand of muur buitengewoon vlak en strak oogt. Deze uitstraling draagt bij aan uw wooncomfort en brengt rust in uw interieur. De nieuwe wanden bedekken de aanwezige muren volledig en besparen veel kosten voor renovatie. U bent er met een akoestische wand van ons bedrijf uit de omgeving van Gouda of Utrecht ook zeker van dat de galm of echo in de ruimte verdwijnt. Kies de RAL-kleur van uw voorkeur of laat het doek bedrukken met een print. Daarnaast is het mogelijk om zaken zoals verlichting, speakers of ventilatieroosters in de wandbekleding te laten verwerken.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat uw akoestische wand binnen één dag plaatsen in Gouda, Utrecht of omgeving

Akoestische wanden en plafonds van Hollandplafond zijn vrijwel altijd binnen één dag te plaatsen en toepasbaar in alle soorten ruimtes. Bekijk ook enkele impressies van de mogelijkheden in de praktijk. Wilt u graag meer weten over het plaatsen van akoestische wanden of plafonds? We beantwoorden graag al uw vragen en maken eventueel een afspraak om een indruk te geven van alle mogelijkheden bij ons ervaren bedrijf. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323. Ontdek wat het plaatsen van een akoestische wand in uw pand in regio Gouda of Utrecht kan betekenen.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?