Wand Kantoor Hollandplafond

Akoestische wanden

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Akoestische wanden in je ruimte

  Akoestische wanden helpen om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren. Laat daarom een akoestische wand plaatsen door Hollandplafond uit Woerden, nabij Gouda en Utrecht. Deze wanden nemen de galm in de ruimte weg, waardoor het minder hol klinkt en het comfort wordt verbeterd. Akoestische wanden zijn geschikt voor verschillende ruimtes.

  Vraag een offerte aan

  De voordelen van akoestische wanden

  Er zijn verschillende voordelen waarvan u profiteert als u een akoestische wand laat plaatsen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra isolatielaag achter de wand aan te brengen, wat resulteert in een lager energieverbruik. De wanden worden naadloos aangebracht, waardoor het vlak en strak oogt, zonder oneffenheden. De uitstraling van een akoestisch plafond draagt bij aan de rust in uw interieur. Akoestische wanden bedekken de aanwezige muren volledig en besparen u veel kosten voor de renovatie. Kies de RAL-kleur van uw voorkeur of laat de wand met print bedrukken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld verlichting, speakers of ventilatierooster in akoestische wandbekleding te laten verwerken. Met een akoestisch spanplafond zorgt u voor veel rust, kalmte en stilte in uw ruimte. Laat daarom een akoestische wand plaatsen door onze specialisten.

  Spanwand met print

  Kies voor wanden met akoestiek

  Akoestische wanden van Hollandplafond zijn vrijwel altijd binnen één dag te plaatsen en toepasbaar in alle soorten ruimtes. Bekijk onze impressies voor een goed beeld van de mogelijkheden. Wij geven u graag advies op maat over akoestische wanden. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt. Schakel ons daarom meteen in voor de plaatsing van dit wandtype.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323