Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische wanden

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar akoestische wanden om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren? Dan laat u het best een akoestische wand plaatsen door Hollandplafond uit Woerden, nabij Gouda en Utrecht. Akoestische wanden nemen de galm in een ruimte direct weg, waarmee het leef- en werkcomfort in een woning of kantoor toeneemt. De akoestische wand die wij kunnen plaatsen, wordt gespannen op een profiel en absorbeert het geluid in de ruimte, waardoor de akoestiek verbetert en de ruimte veel minder hol klinkt. Bovendien is het mogelijk om tijdens het plaatsen een isolatielaag achter de akoestische wand aan te brengen voor een direct lager energieverbruik. Ook is dit wandtype geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

De voordelen van akoestische wanden voor uw pand

Hollandplafond, nabij Gouda en Utrecht, gebruikt voor het plaatsen van een akoestische wand een extra geluidsisolerende laag die het geluid in de ruimte absorbeert. Akoestische wanden worden naadloos aangebracht, waardoor uw wand of muur buitengewoon vlak en strak oogt, zonder oneffenheden. Deze uitstraling draagt bij aan uw wooncomfort en brengt rust in uw interieur. De nieuwe wanden bedekken de aanwezige muren volledig en besparen veel kosten voor renovatie. Kies de RAL-kleur van uw voorkeur of laat het doek bedrukken met een print, zodat deze goed past in uw ruimte. Daarnaast is het mogelijk om zaken, zoals verlichting, speakers of ventilatieroosters in de wandbekleding te laten verwerken.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat uw akoestische wand binnen één dag plaatsen in Gouda, Utrecht of omgeving

Akoestische wanden en plafonds van Hollandplafond zijn vrijwel altijd binnen één dag te plaatsen en toepasbaar in alle soorten ruimtes. Bekijk onze impressies voor een goed beeld van de mogelijkheden. Wilt u graag meer weten over het plaatsen van akoestische wanden of plafonds? We beantwoorden graag al uw vragen en maken indien gewenst een afspraak om uw wensen te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op via 0348 – 751 323, via het e-mailadres info@hollandplafond.com of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ontdek zelf wat het plaatsen van een akoestische wand in uw pand in regio Gouda of Utrecht kan betekenen!

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?