Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische wanden

Neem contact met ons op

Akoestische wanden helpen om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren. Laat daarom een akoestische wand plaatsen door Hollandplafond uit Woerden, nabij Gouda en Utrecht. Deze wanden nemen de galm in de ruimte weg, waardoor het minder hol klinkt en het comfort wordt verbeterd. Akoestische wanden zijn geschikt voor verschillende ruimtes.

De voordelen van akoestische wanden

Er zijn verschillende voordelen waarvan u profiteert als u een akoestische wand laat plaatsen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra isolatielaag achter de wand aan te brengen, wat resulteert in een lager energieverbruik. De wanden worden naadloos aangebracht, waardoor het vlak en strak oogt, zonder oneffenheden. De uitstraling van een akoestisch plafond draagt bij aan de rust in uw interieur. Akoestische wanden bedekken de aanwezige muren volledig en besparen u veel kosten voor de renovatie. Kies de RAL-kleur van uw voorkeur of laat de wand met print bedrukken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld verlichting, speakers of ventilatierooster in akoestische wandbekleding te laten verwerken. Met een akoestisch spanplafond zorgt u voor veel rust, kalmte en stilte in uw ruimte. Laat daarom een akoestische wand plaatsen door onze specialisten.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies voor wanden met akoestiek

Akoestische wanden van Hollandplafond zijn vrijwel altijd binnen één dag te plaatsen en toepasbaar in alle soorten ruimtes. Bekijk onze impressies voor een goed beeld van de mogelijkheden. Wij geven u graag advies op maat over akoestische wanden. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt. Schakel ons daarom meteen in voor de plaatsing van dit wandtype.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?