Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestiek verbeteren in de horeca

Neem contact met ons op

Wilt u de akoestiek verbeteren voor de zaak in de horeca? Als u een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid heeft, is het van belang dat de akoestiek in orde is. Dit heeft namelijk een grote invloed op de ervaring die uw gasten beleven. Hollandplafond in Woerden helpt u graag met de verbetering van de horeca.

Verbeter de akoestiek binnen uw zaak in de horeca

Een goede akoestiek is belangrijk. Een slechte akoestiek zorgt namelijk voor nagalm, echo’s en weerkaatsende geluiden. Dit leidt ervoor dat u minder gemakkelijk gesprekken kunt voeren en dat er veel onrust heerst. Daarom is het belangrijk om de akoestiek binnen uw zaak in de horeca te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld met akoestische wandbekleding. Dit draagt bij aan een verbetering van de akoestiek, waardoor u een rustige omgeving creëert. Op deze manier kunnen mensen op een fijne manier met elkaar communiceren in uw horecazaak. Wij verbeteren de akoestiek  binnen de horeca, maar zijn er ook voor akoestiekverbetering in woonkamers of andere ruimtes.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Schakel ons in voor akoestiekverbetering

Horecaondernemers doen er goed aan de akoestiek te verbeteren in uw zaak in de horeca. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor akoestische wanden. Hollandplafond zorgt graag voor een goede akoestiek bij uw horecazaak. Schakel ons bedrijf daarom in en profiteer van een aanpak op maat.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?