Impressie van keuken met spanplafond met verlichting

Akoestiek verbeteren horeca

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Verbeter de akoestiek in de horeca

  Wilt u de akoestiek verbeteren voor de zaak in de horeca? Als u een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid heeft, is het van belang dat de akoestiek in orde is. Dit heeft namelijk een grote invloed op de ervaring die uw gasten beleven. Hollandplafond in Woerden helpt u graag met de verbetering van de horeca.

  Vraag een offerte aan

  Verbeter de akoestiek binnen uw zaak

  Een goede akoestiek is belangrijk. Een slechte akoestiek zorgt namelijk voor nagalm, echo’s en weerkaatsende geluiden. Dit leidt ervoor dat u minder gemakkelijk gesprekken kunt voeren en dat er veel onrust heerst. Daarom is het belangrijk om de akoestiek binnen uw zaak in de horeca te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld met akoestische wandbekleding. Dit draagt bij aan een verbetering van de akoestiek, waardoor u een rustige omgeving creëert. Op deze manier kunnen mensen op een fijne manier met elkaar communiceren in uw horecazaak. Wij verbeteren de akoestiek binnen de horeca, maar zijn er ook voor akoestiekverbetering in woonkamers of andere ruimtes.

  Impressie van restaurant met spanplafond

  Schakel ons in voor akoestiekverbetering

  Horecaondernemers doen er goed aan de akoestiek te verbeteren in uw zaak in de horeca. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor akoestische wanden. Hollandplafond zorgt graag voor een goede akoestiek bij uw horecazaak. Schakel ons bedrijf daarom in en profiteer van een aanpak op maat.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323