Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestiek verbeteren in de horeca

Neem contact met ons op

Wilt u de akoestiek verbeteren bij uw bedrijf in de horeca? Dan staan wij bij Hollandplafond in Woerden, nabij Utrecht, klaar om uw zaak te voorzien van een nauwkeurige afwerking. Wij werken hiervoor met een spanplafond. Deze toepassing kan snel geplaatst worden en de akoestiek in uw zaak in de horeca aanzienlijk verbeteren. Ontdek de vele voordelen van een spanplafond!

De akoestiek en nog veel meer verbeteren in de horeca met ons plafond

Geluidsoverlast en galm in ruimtes zijn de gevolgen van een slechte akoestiek. In een horecazaak is het belangrijk dat de akoestiek goed is, om bij te dragen aan de algemene sfeer en het comfort van uw gasten. Een manier om de akoestiek in de horeca te verbeteren, is een plafond dat geluiden absorbeert: een spanplafond, ook wel vals plafond genoemd. Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat over het bestaande plafond wordt gespannen. Ook is het mogelijk om een extra geluidsisolerende laag aan te brengen om de akoestiek in uw horeca nog meer te verbeteren.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Als u ons wilt inschakelen om de akoestiek te verbeteren in uw zaak in de horeca, dan staan wij klaar om maatwerk te verrichten. Voor inspiratie bekijkt u de verschillende impressies van onze voorgaande projecten. Ziet u een akoestisch spanplafond wel zitten? Vraag dan online een offerte aan. Wanneer u nog twijfelt of met vragen zit, neemt u het best contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer 0348 – 751 323 of door een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?