Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Verlichting in het spanplafond

Na het plaatsen van een mooi en strak spanplafond verzorgen wij ook graag de verlichting voor u. Hiermee toveren wij iedere kamer om in een professionele en zeer sfeervolle verlichte ruimte. Het voordeel van verlichting in een spanplafond is dat u niets ziet van de snoeren of rails die normaal via het plafond lopen. Wij plaatsen alle elektronica achter het spanplafond met als resultaat een mooi afgewerkt geheel.

Voordelen verlichting plaatsen in spanplafond
Wij plaatsen de verlichting in uw spanplafond waar u maar wilt, onafhankelijk van waar de lichtaansluitingen zich bevinden. Dit doen wij bovendien snel en zeer vakkundig, vaak al binnen één dag! U kan ook gerust uw huidige verlichting door ons laten herplaatsen, of kiezen voor nieuwe spots uit onze uitgebreide verlichtingscollectie.

LED of halogeen?
Hollandplafond biedt u de verlichting die precies bij uw wensen past. Tegenwoordig zie je bijna het verschil niet meer tussen LED lampen of halogeenlampen. Een LED lamp kan met zo’n 15 procent van de energie net zoveel licht maken als een ouderwetse gloeilamp en is ook 8 tot 10 keer zuiniger dan de halogeenlamp.

 

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?