Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spot plafond

Neem contact met ons op

Een spot plafond geeft uw woning of kantoor een strak afgewerkte uitstraling. Dat kan in plafondpanelen van kunststof of hout, maar door een spanplafond te plaatsen, zorgt u voor het mooiste resultaat. Een spanplafond is een aaneengesloten doek van pvc of kunststof, dat over een frame onder uw bestaande plafond wordt gespannen. Op die manier ontstaat een naadloos geheel met een perfect strakke afwerking. U geniet binnen één dag van een compleet nieuw ogend kantoor, woonkamer, badkamer of keuken. Een spanplafond plaatsen kan werkelijk overal.

Een spot met ledverlichting in het plafond laten integreren

Een spot plafond is een spanplafond waarin halogeen- of ledspots eenvoudig worden verwerkt. Allerlei soorten verlichting zijn mogelijk, maar vooral een spot in het plafond komt in een spanplafond tot zijn recht. Ook andere elementen, zoals luidsprekers en ventilatieroosters, integreren we naadloos in het spanplafond. Hollandplafond levert hoogwaardige spanplafonds die speciaal voor uw woning of bedrijf op maat worden gemaakt. Bovendien is een spanplafond niet alleen voor renovaties van bestaande plafonds interessant. Ook installeren we regelmatig spotjes in het plafond bij nieuwbouw. Een spanplafond plaatsen in nieuwbouw zorgt voor een strakker resultaat dan de standaard betonplaten die bij oplevering van een gebouw gebruikelijk zijn. Een spanplafond met spotjes in het plafond voor nieuwbouw maakt het geheel echt helemaal af.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat spotjes in het plafond plaatsen bij nieuwbouw

Een spanplafond is in vrijwel elke ruimte met een bestaand plafond toe te passen en biedt veel voordelen. Het materiaal blijft altijd strak, verkleurt of scheurt niet en heeft geen last van blaasvorming door vocht of andere omgevingsinvloeden. Bovendien is het perfect te monteren in badkamers, zwembaden en sauna’s. Het is onderhoudsvrij en u heeft geen last van schimmelvorming of andere vochtproblemen. In combinatie met verlichting of spotjes in het plafond bij nieuwbouw bent u gegarandeerd van het meest strakke resultaat dat mogelijk is. Bekijk de impressies voor een indruk van de mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Dit kan door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?