Badkamer met spanplafond en verlichting

Spot plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Een spot in uw plafond laten plaatsen

  Een spot in uw plafond geeft uw woning of kantoor een strak afgewerkte uitstraling. Spotjes zijn de perfecte basisverlichting voor verlichting van uw interieur, en daarom populair in het plafond van nieuwbouw. Kies daarom voor een plafonddoek met spotjes van Hollandplafond in Woerden en creëer fijn licht.

  Vraag een offerte aan

  Een spot met ledverlichting in het plafond laten integreren

  Spotjes met ledverlichting kunt u gemakkelijk laten monteren in het plafond van nieuwbouw. Een spot met ledverlichting is populair voor in het plafond. Er zijn verschillende stijlen binnen plafondverlichting. De landelijke plafondverlichting is afgewerkt aan de hand van natuurlijke materialen. Deze stijl straalt rust uit. Dit komt door de zachte en neutrale kleuren, zoals crème en beige. De moderne stijl heeft neutrale lampen tijdloos en praktisch ingesteld. U herkent deze spot aan de hand van de strakke afwerking en materialen als chroom, metaal en glas. Daarnaast is er nog de industriële stijl. Deze herkent u aan een opvallende en stoere afwerking en een onafgewerkte spot. Deze spotjes zijn zeker een mooie toevoeging aan uw interieur. Een plafonddoek met spotjes heeft dus vele keuzes.

  Impressie van gang met spanplafond met verlichting

  Creëer een lichte omgeving met spotjes

  Als u spotjes in het plafond van uw nieuwbouwwoning wilt laten plaatsen, gebruiken wij hiervoor vaak ledspots. Wij installeren graag voor u een spot in uw plafond. Als u kiest voor een plafonddoek met spotjes, creëert u een omgeving met veel lichtinval. Kies daarom voor indirecte verlichting in uw plafond. De spotjes zorgen voor een strakker resultaat en maken daarom het plafond van uw nieuwbouw helemaal af.

  Impressie van badkamer met spanplafond met verlichting

  Schakel ons in voor de plaatsing van spots

  Wilt u ook spotjes in het plafond laten plaatsen bij nieuwbouw of tijdens een renovatie? Schakel ons dan in voor het plaatsen van een spot in uw plafond. Wij realiseren snel een plafonddoek met spotjes voor u, zodat u snel profiteert van veel licht. Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78