Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spot in uw plafond laten plaatsen

Neem contact met ons op

Een spot in uw plafond geeft uw woning of kantoor een strak afgewerkte uitstraling. Spotjes zijn de perfecte basisverlichting voor verlichting van uw interieur, en daarom populair in het plafond van nieuwbouw. Kies daarom voor een plafonddoek met spotjes van Hollandplafon in Woerden en creëer fijn licht.

Een spot met ledverlichting in het plafond laten integreren

Spotjes met ledverlichting kunt u gemakkelijk laten monteren in het plafond van nieuwbouw. Een spot met ledverlichting is populair voor in het plafond. Er zijn verschillende stijlen binnen plafondverlichting. De landelijke plafondverlichting is afgewerkt aan de hand van natuurlijke materialen. Deze stijl straalt rust uit. Dit komt door de zachte en neutrale kleuren, zoals crème en beige. De moderne stijl heeft neutrale lampen tijdloos en praktisch ingesteld. U herkent deze spot aan de hand van de strakke afwerking en materialen als chroom, metaal en glas. Daarnaast is er nog de industriële stijl. Deze herkent u aan een opvallende en stoere afwerking en een onafgewerkte spot. Deze spotjes zijn zeker een mooie toevoeging aan uw interieur. Een plafonddoek met spotjes heeft dus vele keuzes.

Creëer een lichte omgeving met spotjes

Als u spotjes in het plafond van uw nieuwbouwwoning wilt laten plaatsen, gebruiken wij hiervoor vaak ledspots. Wij installeren graag voor u een spot in uw plafond. Als u kiest voor een plafonddoek met spotjes, creëert u een omgeving met veel lichtinval. Kies daarom voor indirecte verlichting in uw plafond. De spotjes zorgen voor een strakker resultaat en maken daarom het plafond van uw nieuwbouw helemaal af.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Schakel ons in voor de plaatsing van spots

Wilt u ook spotjes in het plafond laten plaatsen bij nieuwbouw of tijdens een renovatie? Schakel ons dan in voor het plaatsen van een spot in uw plafond. Wij realiseren snel een plafonddoek met spotjes voor u, zodat u snel profiteert van veel licht. Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323