Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spot in uw plafond laten plaatsen

Neem contact met ons op

Een spot in uw plafond geeft uw woning of kantoor een strak afgewerkte uitstraling. Met een spanplafond van Hollandplafond uit Woerden, vlak bij Utrecht, is dit mogelijk. Een spanplafond is een aaneengesloten doek van pvc of kunststof dat over een frame onder uw bestaande plafond wordt gespannen. Op die manier ontstaat er een naadloos geheel. U geniet binnen één dag van een compleet nieuw ogend kantoor, woonkamer, badkamer of keuken. Een spanplafond plaatsen kan werkelijk overal!

Een spot met ledverlichting in het plafond laten integreren

Wanneer u spotjes in uw plafond wilt laten plaatsen, bijvoorbeeld bij nieuwbouw, gebruiken we hier doorgaans halogeen- of ledspots voor. Hollandplafond levert hoogwaardige spanplafonds die speciaal voor uw woning of bedrijf op maat worden gemaakt. Bovendien is een spanplafond niet alleen voor renovaties van bestaande plafonds interessant. Ook installeren we regelmatig spotjes in het plafond bij nieuwbouw. Dit zorgt voor een strakker resultaat dan de standaard betonplaten die bij oplevering van een gebouw gebruikelijk zijn. Laat daarom spotjes in uw plafond plaatsen en maak uw nieuwbouw helemaal af!

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Vraag naar de mogelijkheden van spotjes in uw plafond bij nieuwbouw

Wilt u ook spotjes in het plafond laten plaatsen bij nieuwbouw of tijdens een renovatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden en verschillende toepassingen van spanplafonds te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 0348 – 751 323 of stuur een e-mail naar info@hollandplafond.com. Wanneer u benieuwd bent naar de kosten van het plaatsen van verlichting in uw plafond, kunt u ook direct een offerte aanvragen bij ons bedrijf.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?