Keuken met spanplafond en verlichting

Lichtplan keuken

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Een plafond met lichtplan voor uw keuken

  Wilt u een plafond met lichtplan voor uw keuken in Woerden of Gouda laten aanleggen? Dan is Hollandplafond u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in spanplafonds op maat waar verlichting naadloos in verwerkt kan worden. We integreren bestaande verlichting in het plafond, maar ook nieuwe verlichtingselementen plaatsen we graag voor u. Zo wordt het lichtplan van uw keuken optimaal in uw nieuwe plafond verwerkt, of u nu in Woerden, Gouda of Bodegraven woont.

  Vraag een offerte aan

  Een spanplafond op maat inclusief lichtplan voor uw keuken

  Een plafond dat rekening houdt met het lichtplan van uw keuken wordt door Hollandplafond uit Woerden al binnen één dag bij u in Gouda of Bodegraven geplaatst. Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat over een profiel wordt gespannen. Het doek is volledig op maat gemaakt, zodat een naadloos geheel ontstaat. Hierdoor realiseren we niet alleen een snelle installatie, maar ook een montage zonder rommel. U hoeft niet eens uw meubels aan de kant te zetten.

  Impressie van keuken met spanplafond met verlichting

  Strakke plafonds voor elke woon- of bedrijfsruimte

  Naast een plafond met lichtplan voor in de keuken van uw pand in Woerden, Bodegraven of Gouda kunnen we u ook van dienst zijn met nieuwe plafonds voor andere ruimtes in uw woning. Zo zijn de plafonds ook eenvoudig in de badkamer of de woonkamer te installeren. Ze zijn zelfs inzetbaar in bedrijfspanden, zoals hotels, restaurants, winkels en kantoorpanden. Dankzij de veelzijdigheid en het maatwerk zijn de spanplafonds voor uiteenlopende toepassingen geschikt.

  Impressie van Kantoor Bonkelaarhuis met spanplafond met verlichting

  Bekijk de impressies voor een greep uit de mogelijkheden

  Bent u benieuwd hoe wij het lichtplan van uw keuken in Gouda, Bodegraven of Woerden naadloos in een nieuw plafond integreren? Bekijk de impressies voor een indruk van de mogelijkheden of neem contact met ons op via 0348 – 751 323 voor meer informatie of een offerte. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com. Bij het plaatsen van een nieuw plafond, is het wel belangrijk dat het lichtplan van uw keuken in Gouda of Bodegraven er goed in wordt verwerkt. Zo komt uw keuken optimaal tot zijn recht. Deze klus kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323