Badkamer met spanplafond en verlichting

Lichtplan badkamer

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Een lichtplan voor uw badkamer

  Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een lichtplan voor uw badkamer in regio Woerden of Utrecht? Schakel dan de hulp in van Hollandplafond. Wij helpen u graag door een spanplafond te installeren met geïntegreerde verlichting. Dit kan de bestaande verlichting zijn, maar ook nieuwe lampen zijn mogelijk. Hoe dan ook rekent u op een strak resultaat dat er niet alleen netjes uitziet, maar ook meteen de akoestiek in de ruimte verbetert.

  Vraag een offerte aan

  Een plafond dat perfect past bij het lichtplan van uw badkamer

  Onze spanplafonds die rekening houden met uw lichtplan, zijn perfect voor uw badkamer in Woerden of Utrecht. Het speciale No Stain-badkamerplafond dat wij voor u monteren, is namelijk bestand tegen schimmels en algen. Ook verdraagt het uitstekend vocht en is het bestand tegen blaasvorming en scheuren. Daarnaast heeft het plafond een minimale inbouwdiepte van twaalf millimeter, waardoor u zo min mogelijk hoogte verliest. Het plafond bestaat uit een kunststof doek dat over het bestaande plafond wordt gespannen. Hierdoor voeren we de werkzaamheden vaak al binnen één dag uit. De eenvoudige montage zorgt er bovendien voor dat er weinig rommel is en dat u uw meubels niet hoeft af te dekken.

  Badkamer met spanplafond en verlichting

  Wij komen ook langs bij u in Zuid-Holland

  Naast dat u ons kunt inschakelen om een lichtplan op te stellen voor uw badkamer in regio Utrecht, zijn wij ook werkzaam in de provincie Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Gouda of Bodegraven. Wij vinden het geen enkel probleem om een stukje te moeten rijden om u van dienst te zijn. Of het nu gaat om het plaatsen van een zwevend plafond in uw bedrijfspand in Gouda, of u een lichtplan wilt laten opstellen voor uw badkamer in Bodegraven: wij klaren deze klus. Voor uw lichtplan voor de badkamer in Gouda of Bodegraven houden wij er uiteraard rekening mee dat deze vochtbestendig is. Zo komt u niet met gebreken te zitten die makkelijk te voorkomen zijn.

  Impressie van badkamer met spanplafond met verlichting

  Ook plafonds met verlichting voor andere woonruimten

  Naast een lichtplan en spanplafond voor uw badkamer in bijvoorbeeld Woerden of Utrecht helpen we u graag aan een soortgelijke oplossing voor andere ruimten in huis, bijvoorbeeld voor de keuken of de woonkamer. Daarnaast zijn onze spanplafonds en andere oplossingen dankzij hun veelzijdigheid ook perfect geschikt voor bedrijfspanden, zoals hotels, kantoren, winkels, restaurants en meer. Er is dus altijd wel een gepaste oplossing te vinden voor uw pand.

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Ontdek de vele mogelijkheden voor een nieuw plafond met verlichting

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een nieuw plafond met bijbehorend lichtplan voor in de badkamer van uw pand in Woerden, Utrecht, Bodegraven of Gouda? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 of door een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com. We voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen over een lichtplan voor uw badkamer onder het genot van een kop koffie in de showroom. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak bij u op locatie te maken.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323