Detailfoto van verlichting in spanplafond

Inbouwspots plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Inbouwspots in uw plafond plaatsen

  Bent u op zoek naar inbouwspots voor uw plafond? Hollandplafond in Woerden kan zonder problemen inbouwspots plaatsen in een bestaand plafond. Dit is ideaal wanneer u wel verlichting wenst, maar geen grote hanglamp wilt. Door spots te laten inbouwen in uw plafond heeft u toch het gewenste lichteffect, op een subtiele en elegante manier.

  Vraag een offerte aan

  Creëer subtiel licht met inbouwspots in uw plafond

  Er zijn verschillende manieren om licht te creëren binnen een ruimte. U kunt bijvoorbeeld inbouwspots laten plaatsen in een bestaand plafond. Dit kan in elke denkbare ruimte. U kunt spots laten inbouwen in een plafond, maar u kunt ook kiezen voor een koof in het plafond. Wij werken alle soorten verlichting op nauwkeurige wijze af. Zo profiteert u van een strak plafond dat met vakmanschap is geplaatst.

  Impressie van gang met spanplafond met verlichting

  Maak uw interieur af met de juiste inbouwspots

  Met de juiste inbouwspots creëert u unieke lichtaccenten in het plafond. Door inbouwspots te laten plaatsen in een bestaand plafond, vallen de armaturen niet op omdat ze verzonken zijn in het plafond. Wij integreren deze volledig in het plafond, zonder dat u draden of snoeren ziet. U kunt door ons spots laten plaatsen, maar ook bijvoorbeeld ledverlichting. Met beide soorten inbouwverlichting creëert u een nette en sfeervolle uitstraling waarvan u nog jarenlang geniet.

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Wij helpen u de juiste verlichting te vinden

  Als u graag inbouwspots in een bestaand plafond wilt laten plaatsen, zijn wij de juiste partij voor u. Met onze expertise kunnen wij alle soorten spots inbouwen in uw plafond. Daarnaast kunnen wij u advies geven over licht in uw woning. Zo geven wij lichtadvies over de woonkamer, maar ook andere ruimtes binnenhuis. Daarnaast kunnen wij voor u een plan opstellen. Dit kan ook voor de woonkamer en een andere ruimte. Zo maken wij ook een lichtplan voor de keuken.

  Slaapkamer met spanplafond en verlichting

  Schakel onze specialisten in voor het inbouwen van spots in uw plafond

  Inbouwspots plaatsen in een bestaand of nieuw plafond is voor ons een klus die zo is geklaard. Hierbij behouden we de stijl van uw woning en zorgen we voor een verfijnde afwerking. Bekijk onze impressies om een idee te krijgen van het eindresultaat. Schakel ons daarna snel in voor het inbouwen van spots in het plafond.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323