Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Inbouwspots in uw plafond plaatsen

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specialist die zorgvuldig inbouwspots kan plaatsen in een bestaand plafond bij uw woning of bedrijf? Bij Hollandplafond in Woerden, nabij Utrecht, zijn wij ervaren in het vervaardigen van een spanplafond, waarbij u geniet van tal van voordelen. We kunnen probleemloos spots inbouwen in uw plafond en streven hierbij naar een uiterst strakke afwerking die perfect past in de stijl van uw woning. Of u nu een nieuwbouwwoning heeft of al over een bestaand plafond beschikt: wij plaatsen hier met plezier en vakmanschap inbouwspots in.

Inbouwspots plaatsen met een spanplafond in een nieuw of bestaand plafond

Wanneer u inbouwspots in een nieuw of bestaand plafond laat plaatsen, integreren wij deze volledig in het plafond. Dit betekent onder andere dat u geen rails of snoeren ziet die normaal gesproken via het plafond lopen. Door het inbouwen van spots in het plafond creëert u een nette en sfeervolle verlichte ruimte. Hierdoor zijn inbouwspots geschikt om te laten plaatsen voor zowel een bestaand plafond in een woning als een bedrijfspand. Voor het plaatsen van inbouwspots in een bestaand plafond gebruiken we een spanplafond. Een dergelijk plafond heeft niet alleen als voordeel dat lichtelementen naadloos verwerkt kunnen worden, maar deze is ook geluidsabsorberend. U profiteert bij dit akoestisch plafond namelijk van een demping van contactgeluiden.

Laat naast spots ook andere toepassingen inbouwen in uw plafond

Spots zijn niet het enige wat wij kunnen inbouwen in uw plafond. Zo kan een indirecte ledverlichting met een lichtkoof ook voor een unieke sfeer in uw ruimte zorgen. Daarnaast is het mogelijk om ventilatieroosters of speakers in het plafond te verwerken. Denk hierbij niet alleen aan een woonkamer. Zo is het spanplafond ook uiterst geschikt voor vochtigere ruimtes, zoals badkamers of keukens. U kunt rekenen op onze ervaring en deskundigheid bij het inbouwen van de spots in uw plafond voor een prachtige afwerking, afgestemd op uw wensen.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Schakel onze specialisten in voor het inbouwen van spots in uw plafond

Inbouwspots plaatsen in een bestaand of nieuw plafond is voor ons een klus die zo is geklaard. Hierbij behouden we de stijl van uw woning en zorgen we voor een verfijnde afwerking. Bekijk onze impressies om een idee te krijgen van het eindresultaat. Vraag online een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0348 – 751 323 om uw vragen te stellen over het inbouwen van spots in uw plafond. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?