Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Inbouwspots in uw plafond plaatsen

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specialist die probleemloos inbouwspots kan plaatsen in een bestaand plafond? Bij Hollandplafond in Woerden, nabij Utrecht, zijn wij ervaren in het vervaardigen van een spanplafond, waarbij u geniet van tal van voordelen. Zo kunnen wij probleemloos spots inbouwen in uw plafond. Wij streven hierbij naar een uiterst strakke afwerking die perfect past in de stijl van uw woning. Of u nu een nieuwbouwwoning heeft of al over een bestaand plafond beschikt: wij plaatsen hier met plezier en vakmanschap inbouwspots in.

Inbouwspots plaatsen met een spanplafond in uw nieuwe of bestaande plafond

Naast spots inbouwen in uw plafond zijn er nog vele andere voordelen van een spanplafond. Zo profiteert u ook van een geluidsabsorberend en akoestisch plafond. Hierbij worden de geluiden van buren of die van andere verdiepingen komen gedempt door het spanplafond. Dit naadloze plafondsysteem plaatsen wij meestal in één dag tijd, zonder rommel in uw ruimte achter te laten. U zult daardoor niet lang hoeven te wachten op het plaatsen van inbouwspots in uw bestaande plafond.

Naast spots ook andere toepassingen inbouwen in uw plafond

Spots zijn niet het enige wat wij kunnen inbouwen in uw plafond. Zo kan een indirecte ledverlichting met een lichtkoof ook voor een unieke sfeer in uw ruimte zorgen. Daarnaast is het mogelijk om ventilatieroosters of speakers in het plafond te verwerken. Denk hierbij zeker niet alleen aan een woonkamer. Zo is het spanplafond uiterst geschikt voor vochtigere ruimtes, zoals badkamers of keukens. Reken hierbij op onze ervaring en deskundigheid voor een prachtige afwerking zoals u die graag ziet.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Schakel onze specialisten in

Inbouwspots plaatsen in een bestaand of nieuw plafond is voor ons een klus die zo is geklaard. Hierbij behouden we de stijl van uw woning en zorgen we voor een verfijnde afwerking. Bekijk onze impressies om een idee te krijgen van het eindresultaat. Vraag online een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 751 323 om uw vragen te stellen.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?