Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Lichtadvies voor uw woonkamer

Neem contact met ons op

Wilt u lichtadvies inwinnen voor uw woonkamer in Woerden of omgeving? Dan helpt Hollandplafond u hier graag bij. Wij staan voor u klaar met complete, op maat gemaakte oplossingen voor uw plafond. Dit betekent dat we de gewenste verlichting integreren in een spanplafond en deze plaatsen in uw woonkamer. Door middel van professioneel lichtadvies krijgt uw woonkamer de gewenste uitstraling.

Lichtadvies en meer informatie over de mogelijkheden voor uw woonkamer in Woerden

Wanneer we lichtadvies geven voor uw woonkamer in regio Woerden vertellen we u tevens meer over onze mogelijkheden. Zo zorgen we voor een strak afgewerkt eindresultaat. Dit betekent dat we de verlichting naadloos integreren in het plafond en u niets ziet van eventuele snoeren of rails die normaal gesproken via het plafond lopen. U kunt ervoor kiezen om uw huidige verlichting door ons te laten herplaatsen, maar ook nieuwe verlichting uit onze uitgebreide verlichtingscollectie plaatsen we graag voor u. Wilt u naast de woonkamer lichtadvies voor uw keuken of badkamer? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons en maak een afspraak

Wilt u Hollandplafond inschakelen voor advies op maat voor uw woonkamerverlichting in Woerden, nabij Utrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 en maak een afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hollandplafond.com. We bespreken graag de mogelijkheden met u onder het genot van een kop koffie. Dit kan in de showroom, maar indien gewenst kunnen we ook bij u thuis langskomen. Op deze manier krijgen we meteen een goede indruk van de huidige situatie en kunnen we beter inschatten wat er mogelijk is.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?