Woonkamer met spanplafond en verlichting

Lichtadvies woonkamer

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Lichtadvies voor uw woonkamer

  Wilt u lichtadvies inwinnen voor uw woonkamer in Woerden of omgeving? Dan helpt Hollandplafond, gevestigd in Woerden, u hier graag bij. Wij staan voor u klaar met complete, op maat gemaakte oplossingen voor uw plafond. Dit betekent dat we de gewenste verlichting integreren in een spanplafond en deze plaatsen in uw woonkamer. Door middel van professioneel lichtadvies krijgt uw woonkamer de gewenste uitstraling.

  Vraag een offerte aan

  Advies over het gewenste licht in uw woonkamer

  Door onze expertise kunnen wij u advies geven over licht in uw woonkamer. Wij geven niet alleen lichtadvies voor uw woonkamer, maar indien gewenst installeren wij deze ook. Dit doen wij aan de hand van een strakke afwerking. Wij integreren licht naadloos in uw plafond. Dit betekent dat u geen eventuele snoeren of draden door uw spanplafond ziet lopen. Naast advies over licht in de woonkamer, geven wij ook:

  Wij kunnen zowel nieuwe verlichting plaatsen als uw huidige verlichting herplaatsen. Hollandplafond is u graag van dienst voor een lichtplan in de woonkamer.

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Neem contact met ons op voor advies over licht

  Schakel Hollandplafond op over advies op maat voor uw woonkamerverlichting. Wij bespreken graag met u de beste mogelijkheden voor u. Dit kan zowel in onze showroom, maar indien gewenst, komen we ook bij u thuis langs. Op deze manier krijgen we meteen een goede indruk van de huidige situatie en kunnen we beter inschatten wat er mogelijk is.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323