Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Lichtadvies voor uw woonkamer

Neem contact met ons op

Wilt u lichtadvies inwinnen voor uw woonkamer in Woerden of omgeving? Dan helpt Hollandplafond, gevestigd in Woerden, u hier graag bij. Wij staan voor u klaar met complete, op maat gemaakte oplossingen voor uw plafond. Dit betekent dat we de gewenste verlichting integreren in een spanplafond en deze plaatsen in uw woonkamer. Door middel van professioneel lichtadvies krijgt uw woonkamer de gewenste uitstraling.

Advies over het gewenste licht in uw woonkamer

Door onze expertise kunnen wij u advies geven over licht in uw woonkamer. Wij geven niet alleen lichtadvies voor uw woonkamer, maar indien gewenst installeren wij deze ook. Dit doen wij aan de hand van een strakke afwerking. Wij integreren licht naadloos in uw plafond. Dit betekent dat u geen eventuele snoeren of draden door uw spanplafond ziet lopen. Naast advies over licht in de woonkamer, geven wij ook:

Wij kunnen zowel nieuwe verlichting plaatsen als uw huidige verlichting herplaatsen. Hollandplafond is u graag van dienst voor een lichtplan in de woonkamer.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons op voor advies over licht

Schakel Hollandplafond op over advies op maat voor uw woonkamerverlichting. Wij bespreken graag met u de beste mogelijkheden voor u. Dit kan zowel in onze showroom, maar indien gewenst, komen we ook bij u thuis langs. Op deze manier krijgen we meteen een goede indruk van de huidige situatie en kunnen we beter inschatten wat er mogelijk is.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323