Keuken met spanplafond en verlichting

Lichtadvies keuken

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Lichtadvies voor uw keuken

  Wilt u lichtadvies voor de keuken van uw pand in Woerden inwinnen? Dan helpt Hollandplafond uit Woerden u hier graag bij! Wij leveren naadloze plafonds waarin de verlichting mooi is geïntegreerd. Deze plafonds maken we op maat met uitsneden voor de verlichting. Het resultaat is een strak plafond met prachtige verlichting. Bovendien profiteert u dankzij onze plafonds van een betere geluidsisolatie en een uitstekende akoestiek in de ruimte.

  Vraag een offerte aan

  Met ons lichtadvies zorgt u voor optimale verlichting in uw keuken

  Onze medewerkers voorzien u van professioneel lichtadvies om de verlichting in uw keuken optimaal tot zijn recht te laten komen. Of het nu gaat om ledverlichting of inbouwspots; bij ons is het is allemaal mogelijk. We integreren de verlichting in een spanplafond dat we ook gelijk voor u plaatsen. Hiervoor gebruiken we een kunststof doek dat over een profiel wordt gespannen. Dit doek is bovendien goed bestand tegen vocht en vlekt niet. Daardoor is het een ideaal plafond voor in de keuken. We kunnen u ook van advies op maat voorzien voor de verlichting van andere woonruimten dan uw keuken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de woonkamer en de badkamer.

  Impressie van keuken met spanplafond met verlichting

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  Heeft u lichtadvies nodig om uw keuken optimaal te belichten? Wij helpen u hier graag bij. Kom langs in de showroom voor advies of maat. Indien gewenst is een afspraak op locatie ook mogelijk. Wilt u alvast een indruk opdoen van de mogelijkheden? Bekijk dan onze impressies.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323