Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Lichtadvies voor uw keuken

Neem contact met ons op

Wilt u lichtadvies voor de keuken van uw pand in Woerden inwinnen? Dan helpt Hollandplafond uit Woerden u hier graag bij! Wij leveren naadloze plafonds waarin de verlichting mooi is geïntegreerd. Deze plafonds maken we op maat met uitsneden voor de verlichting. Het resultaat is een strak plafond met prachtige verlichting. Bovendien profiteert u dankzij onze plafonds van een betere geluidsisolatie en een uitstekende akoestiek in de ruimte.

Met ons lichtadvies zorgt u voor optimale verlichting in uw keuken

Onze medewerkers voorzien u van professioneel lichtadvies om de verlichting in uw keuken optimaal tot zijn recht te laten komen. Of het nu gaat om ledverlichting of inbouwspots; bij ons is het is allemaal mogelijk. We integreren de verlichting in een spanplafond dat we ook gelijk voor u plaatsen. Hiervoor gebruiken we een kunststof doek dat over een profiel wordt gespannen. Dit doek is bovendien goed bestand tegen vocht en vlekt niet. Daardoor is het een ideaal plafond voor in de keuken. We kunnen u ook van advies op maat voorzien voor de verlichting van andere woonruimten dan uw keuken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de woonkamer en de badkamer.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u lichtadvies nodig om uw keuken optimaal te belichten? Wij helpen u hier graag bij. Kom langs in de showroom voor advies of maat. Indien gewenst is een afspraak op locatie ook mogelijk. Wilt u alvast een indruk opdoen van de mogelijkheden? Bekijk dan onze impressies.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?