Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een kunststof plafond in de badkamer

Met behulp van plafondbekleding in de vorm van een kunststof doek die we over het plafond spannen, realiseren we graag een strak afgewerkte badkamer voor u. In de loop der tijd kunnen er lelijke plekken ontstaan op het plafond van uw badkamer, zeker wanneer u plafondpanelen heeft. Deze plekken op de plafondpanelen in de badkamer worden vaak veroorzaakt door vocht en schimmels. Bij Hollandplafond in Woerden (nabij Utrecht) hebben we goede oplossingen om het plafond in uw badkamer er naadloos uit te laten zien.

Een kunststof plafond voor in de badkamer dat bestand is tegen schimmel

Onze spanplafonds zijn van zichzelf bestand tegen algen en schimmels. Wij werken met het speciale No Sweat-badkamerspanplafond, wanneer wij aan de slag gaan met de plafondpanelen in uw badkamer. Deze heeft een minimale inbouwdiepte van twaalf millimeter. Hierdoor verliest u weinig van de bouwkundige hoogte en geniet u van een strakker plafond dan wanneer u plafondpanelen als plafondbekleding gebruikt in uw badkamer.

Verlichting in het plafond van uw badkamer laten verwerken

Een mooie badkamer is pas echt af met goede verlichting in de plafondbekleding van uw badkamer. Het voordeel van een kunststof plafond voor in de badkamer is dat wij hier eenvoudig spots in kunnen plaatsen, zelfs vanaf 30 millimeter. Heeft u al spots in het plafond van uw badkamer zitten? Dan zorgen wij voor passende oplossingen en integreren wij deze desgewenst in het nieuwe kunststof plafond van uw badkamer. Deze oplossingen aanbrengen in het plafond van uw (kunststof) badkamer doen wij doorgaans al binnen één dag! Zo kunt u dezelfde dag dat wij uw kunststof plafond met verlichting installeren, gebruikmaken van uw badkamer.

De toepassingen van onze plafondbekleding voor de badkamer

Onze plafondbekleding is een goede vervanging van plafondpanelen in alle soorten ruimtes, zo ook in de badkamer. We maken het doek volledig op maat en kunnen daarbij breedtes van 5,10 meter naadloos overbruggen. Aanwezige ventilatieroosters, luidsprekers en andere zaken in het plafond van uw badkamer verwerken we netjes in de plafondbekleding. Standaard is een spanplafond goed voor een verbetering van de akoestiek. Indien gewenst voorzien we het plafond van extra geluidsisolatie.

Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?