Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Strak afgewerkte badkamer met een kunststof plafond

Met behulp van plafondbekleding, in de vorm van een kunststof doek die we over het plafond spannen, realiseren we graag een strak afgewerkte badkamer voor u. In de loop der tijd kunnen er lelijke plekken ontstaan op het plafond van uw badkamer, zeker wanneer u plafondpanelen heeft. Dat komt vaak door vocht en schimmels. Bij Hollandplafond in Woerden (nabij Utrecht) hebben we goede oplossingen om het plafond in uw badkamer er naadloos uit te laten zien.

 

Een kunststof plafond voor in de badkamer dat bestand is tegen schimmel

Onze spanplafonds zijn van zichzelf bestand tegen algen en schimmels. Wij werken met het speciale No Sweat-badkamerspanplafond. Deze heeft een minimale inbouwdiepte van twaalf millimeter. Hierdoor verliest u weinig van de bouwkundige hoogte en geniet u van een strakker plafond dan wanneer u plafondpanelen als plafondbekleding gebruikt in uw badkamer.

Ledverlichting in het plafond van uw badkamer laten verwerken

Een mooie badkamer is pas echt af met goede verlichting. Het voordeel van een kunststof plafond voor in de badkamer is dat wij hier eenvoudig spots met ledverlichting in kunnen plaatsen. Zelfs vanaf 30 millimeter. Heeft u al ledverlichting en spots in het plafond van uw badkamer zitten? Dan zorgen wij voor passende oplossingen en integreren wij deze desgewenst in het nieuwe kunststof plafond van uw badkamer. Dit doen wij doorgaans al binnen één dag! Zo kunt u dezelfde dag dat wij uw kunststof plafond met ledverlichting installeren, gebruikmaken van uw badkamer.

De toepassingen van onze plafondbekleding voor de badkamer

Onze plafondbekleding is een goede vervanging van plafondpanelen in alle soorten ruimtes, zo ook in de badkamer. We maken het doek volledig op maat en kunnen daarbij breedtes van 5,10 meter naadloos overbruggen. Aanwezige ledverlichting, ventilatieroosters, luidsprekers en andere zaken in het plafond van uw badkamer verwerken we netjes in de plafondbekleding. Standaard is een spanplafond goed voor een verbetering van de akoestiek, maar indien gewenst voorzien we het plafond van extra geluidsisolatie.

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?