Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Strak afgewerkte badkamer met een kunststof plafond

Met behulp van een kunststof doek die we over het plafond spannen, realiseren we graag een strak afgewerkte badkamer voor u. Soms ontstaan in de loop der tijd lelijke plekken in het plafond van de badkamer, zeker wanneer u plafondpanelen heeft. Dat komt vaak door vocht en schimmels. Spanplafonds van Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, zijn daar de perfecte oplossing voor. Dit zijn naadloze gespannen plafonds die wij onder uw huidige badkamerplafond plaatsen. Zo heeft u prachtige nieuwe plafondbekleding in uw badkamer en zijn beschimmelde plafondpanelen verleden tijd. Ons kunststof plafond voor in de badkamer is dan ook een van de beste oplossingen die er zijn.

 

Een kunststof plafond voor in de badkamer is bestand tegen schimmel

Onze spanplafonds zijn van zichzelf al bestand tegen algen en schimmels. Maar zelfs in ruimtes waar een zwembad of sauna zit, werkt dit type plafond perfect! Wij werken met het speciale No Sweat-badkamerspanplafond. Deze heeft een minimale inbouwdiepte van 12 mm. Hierdoor verliest u weinig van de bouwkundige hoogte, maar geniet u wel van een strakker plafond dan wanneer u plafondpanelen als plafondbekleding in de badkamer heeft. Onze spanplafonds zijn ideale oplossingen voor het plafond van uw badkamer.

 

Ledverlichting in het plafond van uw badkamer laten verwerken

Een mooie badkamer is pas echt af met goede verlichting. Het voordeel van onze spanplafonds en spanwanden voor in de badkamer, is dat wij hier eenvoudig spots ledverlichting in kunnen plaatsen. Zelfs vanaf 30 mm. Heeft u al spots in het plafond van uw badkamer zitten? Ook dan integreren wij deze desgewenst in het nieuwe kunststof plafond van uw badkamer. De meeste oplossingen voor het plafond van uw badkamer plaatsen wij al binnen één dag. U kan dezelfde dag dat wij uw kunststof plafond met ledverlichting installeren nog gebruikmaken van uw badkamer.

 

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?