Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Strak afgewerkte badkamer met een spanplafond

Een strak afgewerkte badkamer realiseren wij graag voor u, met behulp van onze spanplafonds. Soms ontstaan in de loop der tijd lelijke plekken in het plafond van de badkamer. Dat komt vaak door vocht en schimmels. Spanplafonds van Hollandplafond zijn daar de perfecte oplossing voor. Dit zijn naadloze gespannen plafonds die wij onder uw huidige badkamerplafond plaatsen.

 

Een spanplafond bestand tegen schimmel
Onze spanplafonds zijn van zichzelf al bestand tegen algen en schimmels. Maar zelfs in ruimtes waar een zwembad of sauna zit werkt een spanplafond perfect! Wij werken met het speciale No Sweat badkamer spanplafond. Deze heeft een minimale inbouwdiepte van 12 mm. Hierdoor verliest u weinig van de bouwkundige hoogte.

 

Verlichting in de badkamer
Een mooie badkamer is pas echt af met goede verlichting. Het voordeel van onze spanplafonds en spanwanden, is dat wij hier eenvoudig spots in kunnen plaatsen. Zelfs vanaf 30 mm. Heeft u al spots in uw badkamer zitten? Ook dan integreren wij deze desgewenst in uw nieuwe plafond. De meeste spanplafonds plaatsen wij al binnen 1 dag. U kan dezelfde dag nog gebruik van uw badkamer.

 

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323