Badkamer met spanplafond en verlichting
Toepassingen

Badkamer

Met behulp van plafondbekleding in de vorm van kunststof die we over het plafond spannen, realiseren we graag een strak afgewerkte badkamer voor u. In de loop der tijd kunnen er lelijke plekken ontstaan op het plafond van uw badkamer, zeker wanneer u plafondpanelen heeft.

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Spanplafond in de woonkamer

  Met behulp van plafondbekleding in de vorm van kunststof die we over het plafond spannen, realiseren we graag een strak afgewerkte badkamer voor u. In de loop der tijd kunnen er lelijke plekken ontstaan op het plafond van uw badkamer, zeker wanneer u plafondpanelen heeft. Deze plekken op de plafondpanelen in de badkamer worden vaak veroorzaakt door vocht en schimmels. Bij Hollandplafond in Woerden hebben we goede oplossingen om het plafond in uw badkamer te vervangen.

  Bereken uw prijs

  Kunststof voor het plafond op uw badkamer

  Als u het plafond in uw badkamer wilt laten vervangen, zijn hiervoor verschillende oplossingen. Plafondplaten voor uw plafond in de badkamer worden veelal gemaakt van kunststof. Dit komt omdat dit materiaal bestendig is tegen vocht, in tegenstelling tot hout. Daarom is kunststof de beste oplossing voor het plafond in ruimtes als de badkamer. Met kunststof plafondpanelen of plafondbekleding krijgt u geen last van vervelende vochtplekken.

  Badkamer met spanplafond en verlichting

  Creëer sfeer met plafondpanelen of plafondbekleding in uw badkamer

  Als u plafondpanelen of plafondbekleding van kunststof wenst voor het plafond in uw badkamer, zorgt u voor een stijlvolle uitstraling. Daarom is dit een van de meest gekozen oplossingen om het plafond van uw badkamer te vervangen. Wij kunnen een spanplafond in uw badkamer gemakkelijk en snel plaatsen. Zo profiteert u snel van de voordelen die plafondpanelen of plafondbekleding in uw badkamer met zich meebrengen.

  Badkamer met spanplafond en verlichting

  De voordelen van uw kunststof

  Is uw badkamerplafond aan vervanging toe? Er zijn heel wat oplossingen te bedenken wanneer u het plafond van uw badkamer wilt laten vervangen. Een van de meest gekozen oplossingen voor het plafond van uw badkamer, is plafondpanelen of plafondkleding dat gemaakt is van kunststof. Dit komt omdat dit materiaal verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo zijn inbouwspots gemakkelijk in te bouwen en snoeren en leidingen gemakkelijk weg te werken. Ook andere soorten verlichting bij spanplafonds zijn gemakkelijk te monteren. Denk aan ledverlichting in uw plafond.

  Detailfoto van verlichting in spanplafond

  Schakel Hollandplafond in voor de plaatsing van een plafond in uw badkamer

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw plafondpanelen of andere plafondbekleding in de badkamer te vervangen door een plafond met kunststof, een van de best beschikbare oplossingen? Laat u inspireren en bekijk de impressies van eerder geplaatste spanplafonds. Ontdek de mogelijkheden voor de oplossingen voor het plafond in uw badkamer!

  Bereken uw prijs
  Badkamer met spanplafond en verlichting
  Badkamer met spanplafond en verlichting
  Badkamer met spanplafond en verlichting
  Spanplafond van Holland Plafond in badkamer
  Impressie van badkamer met spanplafond met verlichting

  Meer toepassingen

  547 A8503 Pano

  Woonkamer

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Keuken

  Slaapkamer met spanplafond en verlichting

  Slaapkamer

  Impressie van Kapsalon Aritz met spanplafond en verlichting

  Zakelijk

  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323