Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Vals plafond

Neem contact met ons op

Een vals plafond geeft een ruimte met een bestaand plafond een stijlvolle en strakke uitstraling, zeker wanneer u kiest voor een spanplafond met geïntegreerde verlichting. Een spanplafond is een veelzijdige manier om het interieur te verbeteren. Niet alleen visueel, maar ook akoestisch is er met een vals plafond in de badkamer en andere woonruimten veel winst te behalen. Door een akoestisch spanplafond te laten plaatsen, klinkt uw ruimte direct minder hol en heeft u geen last meer van galm. Een andere manier om een vals plafond te creëren, is het kiezen voor een systeemplafond met losse plafondplaten.

Een spanplafond is een ideaal vals plafond

Een spanplafond is ideaal als vals plafond in de badkamer en andere ruimtes in huis. Het is op slechts enkele centimeters van het bestaande plafond te plaatsen, waarna u direct geniet van een zeer strak resultaat. Oneffenheden en imperfecties in het oude plafond zijn onzichtbaar. Ook is een spanplafond tot een breedte van maar liefst 5,10 meter naadloos te plaatsen. Een spanplafond als plafond in de badkamer of andere ruimte geeft een uiterlijk dat niet is te vergelijken met dat van een standaard plafond. U bereikt een vorm van perfectie die met geen enkel ander plafondsysteem is te bereiken. Bovendien kunt u alle soorten verlichting, zoals een wolkenplafond, ventilatieroosters en andere zaken laten integreren.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een vals plafond in de badkamer plaatsen

Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, heeft vele jaren ervaring met het plaatsen van spanplafonds. We helpen u graag een nieuw plafond te realiseren. Een vals plafond in de badkamer, slaapkamer, keuken of bedrijfsruimte geeft veel mogelijkheden om uw interieur te voorzien van een compleet nieuwe en verzorgde uitstraling. Een vals plafond in de badkamer is vochtbestendig, scheurt of verkleurt niet en blijft altijd strak. Zowel in bestaande als nieuwbouwwoningen kunt u een plafond door ons laten plaatsen. Voor elke ruimte hebben we een passende oplossing op maat. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?