Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Vals plafond

Neem contact met ons op

Een vals plafond geeft een ruimte met een bestaand plafond een stijlvolle en strakke uitstraling, zeker wanneer u kiest voor een spanplafond met geïntegreerde verlichting voor bijvoorbeeld in de badkamer. Een spanplafond is een veelzijdige manier om het interieur te verbeteren. Niet alleen visueel, maar ook akoestisch is er met een vals plafond in de badkamer en andere woonruimten veel winst te behalen.

Een spanplafond is een ideaal vals plafond

Een spanplafond is ideaal als plafond in de badkamer en andere ruimtes in huis. Het is op slechts enkele centimeters van het bestaande plafond te plaatsen, waarna u direct geniet van een zeer strak resultaat. Oneffenheden en imperfecties in het oude plafond zijn onzichtbaar. Ook is een spanplafond tot een breedte van maar liefst 5,10 meter naadloos te plaatsen. Met een dergelijk plafond verbetert u daarnaast de akoestiek. De ruimte klinkt minder hol en u heeft geen last meer van galm. Bovendien kunt u alle soorten verlichting, zoals een wolkenplafond, ventilatieroosters en andere zaken laten integreren. Doordat een vals plafond daarnaast vochtbestendig is, niet scheurt en verkleurt en altijd strak blijft, is deze perfect voor in de badkamer.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een vals plafond in uw badkamer plaatsen

Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, heeft vele jaren ervaring met het plaatsen van spanplafonds. We helpen u graag een nieuw plafond te realiseren in bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte. Een vals plafond in de badkamer, slaapkamer of keuken geeft veel mogelijkheden om uw interieur te voorzien van een compleet nieuwe en verzorgde uitstraling. Voor elke ruimte hebben we een passende oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 of stuur een e-mail naar info@hollandplafond.com voor meer informatie en advies.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?