Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spanplafond in regio Bodegraven

Neem contact met ons op

Wilt u een spanplafond in uw woning in regio Bodegraven? Dan regelt Hollandplafond uit Woerden dit graag voor u. Onze spanplafonds hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaan jaren mee. Bovendien leveren we altijd een strak en naadloos resultaat af. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Een spanplafond op maat voor uw woning

Een spanplafond kan al in één dag gemonteerd worden in uw woning. Dit type plafond is namelijk een kunststof doek die, met minimaal hoogteverlies, over een profiel wordt gespannen. Het doek wordt volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we er onder andere luidsprekers, ventilatieroosters en verlichting in verwerken. Daarnaast is het materiaal vochtbestendig, scheurt het niet en vlekt het ook niet. Hierdoor is een spanplafond voor diverse ruimtes van uw woning in Bodegraven geschikt. We kunnen het plafond bijvoorbeeld monteren in de badkamer, de woonkamer of in de keuken. Maar ook voor bedrijfspanden zijn onze plafonds uitstekend toe te passen.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Profiteer van een strak plafond én verbeterde akoestiek

Als u een spanplafond laat monteren in uw woning, profiteert u niet alleen van een strak eindresultaat. U geniet ook van betere akoestiek in de ruimte, waardoor uw woongenot toeneemt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over ons bedrijf? Of wilt u een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?