Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond in 1 dag

Neem contact met ons op

Een plafond in 1 dag nodig, bijvoorbeeld omdat uw plafond aan een opfrisbeurt toe is? Met een akoestisch spanplafond geniet u van een nieuw plafond in 1 dag. Een spanplafond is een ideale oplossing om in nieuwbouw of bestaande woningen een perfect en strak ogend plafond te realiseren. Een nieuw plafond in 1 dag kan snel worden geplaatst, door een speciaal kunststof doek vlak onder uw huidige plafond te spannen. Zonder overlast en rommel en met een strakke afwerking. Het nieuwe plafond is in 1 dag vast te maken op profielen én te spannen. Hierdoor ontstaat een naadloos geheel met perfecte akoestische eigenschappen. U merkt ongetwijfeld dat de akoestiek in de ruimte sterk verbeterd.

Nieuw plafond in 1 dag bij Hollandplafond

Hollandplafond levert hoogwaardige spanplafonds voor elke ruimte. Van woonkamer tot badkamer en van kantoor tot bedrijfshal. Vrijwel altijd is een plafond in 1 dag door ons te plaatsen, waarna u direct geen oneffenheden meer ziet en geniet van een perfect, strak plafond. Ook spots, andere verlichting, luidsprekers en overige zaken verwerken we netjes in het nieuwe plafond. Daarnaast heeft u de keuze uit elke RAL-kleur en is het mogelijk om uw plafond te laten bedrukken met een afbeelding of motief naar keuze. Hollandplafond biedt een uitermate flexibel plafondsysteem, is snel inzetbaar en geschikt voor elk type plafond. We garanderen daarbij een perfect strak resultaat met een nette randafwerking en alles zonder overlast en rommel.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Een plafond voor elke ruimte

Een spanplafond is toepasbaar in elke ruimte. Ook in de badkamer en andere vochtige ruimtes is het systeem perfect toepasbaar. Het is vochtwerend, scheurt nooit, verkleurt niet en kent geen blaasvorming. U geniet van een perfect plafond en ervaart tegelijkertijd een optimale akoestiek, doordat galm en geluidsoverlast tot het verleden behoren. We helpen u graag met het realiseren van uw nieuwe plafond. Bekijk de impressies voor een indruk van de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Dit kan door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?